Двоє ізраїльтян поранено внаслідок перестрілки на Західному березі

По | 19.03.2023

КИЇВ. 19 березня. Todaysdays. За повідомленнями ізраїльських ЗМІ, двох ізраїльтянин було поранено в результаті стрілянини біля палестинського міста Хувара на окупованому Західному березі в неділю, передає Todaysdays.

Деталі

У заяві військових йдеться, що ізраїльський автомобіль зазнав обстрілу недалеко від Хувари.

Як повідомляє The Jerusalem Post, один із постраждалих перебуває у тяжкому стані.

«Терорист був нейтралізований пораненим цивільним, який сидів за кермом автомобіля, якому вдалося вистрілити в терориста двома кулями та поранити його», — йдеться в повідомленні.

Доповнення

Хувара привернула міжнародну увагу минулого місяця, коли місто зазнало нападу ізраїльських поселенців, внаслідок якого палестинець загинув, а кілька будинків та автомобілів зазнали вандалізму. Насильство послідувало за загибеллю двох ізраїльських поселенців внаслідок обстрілу неподалік міста.

В останні місяці напруженість на окупованому Західному березі різко зросла на тлі неодноразових ізраїльських рейдів до палестинських міст.

За палестинськими даними, з початку цього року внаслідок ізраїльських обстрілів загинуло близько 90 палестинців. За той же період під час окремих нападів також було вбито чотирнадцять ізраїльтян.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *