Парад планет принесе багато змін: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 – 26 березня

По | 19.03.2023

19 березня. Todaysdays. Період з 20 по 26 березня насичений астрономічними подіями. Про те, як вони вплинуть на наше життя, спеціально для читачів Todaysdays розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

«На тижні з 20-26 березня відбудеться низка важливих подій, що зробить його особливим. Головна подія — це весняне рівнодення з 20 на 21 березня. Також, це початок нового астрологічного року, де Сонце увійде в перший градус Овна. 21 березня почнеться молодик. Цього тижня відбудеться парад планет», — пояснила астролог.

Як цей парад планет вплине на кожен знак зодіаку розглянемо нашому в прогнозі

ОВЕН

Цього тижня парад планет буде в знаку Овна і ця подія особливим чином може вплинути на ваше життя. Це рідкісне явище і, також, велика енергія, завдяки якій ви зможете багато чого змінити у своєму житті, втілити задумане, з вами можуть відбутися важливі події. А в Овнів, чиї дні народження припадають на цей тиждень, весь рік буде особливим. Один із найсприятливіших напрямків – це фінанси, можливість отримати великий подарунок або грошову винагороду. Сміливо розвивайте свій бізнес. Але, будьте уважні, оскільки несприятливі енергії Марса можуть піднімати також гострі і конфліктні ситуації — як ніколи необхідний ваш спокій і дипломатія у всіх питаннях.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці, парад планет цього тижня розкриє всі ваші таємниці і наболілі питання, на дуже багато проллється світло. Зараз чудовий період для відпочинку, занурення в себе, занять творчістю і духовними практиками. З’їздіть за можливості за кордон, у далекі подорожі. Особливо гарний період для всіх творчих Тельців. До вас може прийти натхнення. В особистому житті також один із найкращих періодів року, не пропустіть свій шанс. Але, вам варто уникати гострих ситуацій, конфліктів. Не дайте втягнути себе в обман.

БЛИЗНЮК

Близнюки, парад планет принесе вам дуже цікавих людей, які згодом можуть стати вам великими друзями на довгі роки. Також, цей період дуже важливий для започаткування нових цікавих проєктів. Якщо ви займетеся будь-якою цікавою для вас справою, ви одразу знайдете велику підтримку однодумців. А ось із фінансами може бути досить складно, не варто зараз йти на ризики, брати кредити або гроші в борг. У коханні на вас чекає удача, але все ж сімейним Близнюкам варто уникати таємних романів.

РАК

Раки, для вас парад планет може принести великі можливості в кар’єрі та розвитку власного бізнесу. Саме зараз у вас особливий період року для реалізації найсміливіших і найамбітніших планів. Постарайтеся проявити активність, можливо, змінити роботу або ж ви отримаєте підвищення, розширите свої повноваження на високих постах. Але варто звернути увагу на свій внутрішній стан. Це дуже важливо, оскільки від великого перенапруження або зайвих амбіцій у вас може статися нервовий зрив, що надалі призведе до великих втрат у вашому житті. Зберігайте внутрішню гармонію.

ЛЕВ

Для вас, Леви, парад планет принесе безліч пересування або навіть еміграцію в іншу країну, ви можете отримати важливі документи в іншій країні чи громадянство. Можливо, до вас із далеку приїдуть гості. Чудово може скластися робота у тих Левів, які працюють в іноземних компаніях або мають партнерів за кордоном. Також чудовий період для Левів, пов’язаних з освітою. У вас відкриються нові можливості. Але уникати вам варто авантюрних заходів, легкої наживи та фальшивих друзів.

ДІВА

Діви, вам парад планет принесе великі несподівані зміни у ваше життя. Наприклад, ризикові пропозиції, які можуть дати відмінний та швидкий результат. І вам варто погодиться, але, як вам властиво, добре обміркувавши всі нюанси. Прекрасний тиждень для отримання прибутку або залучення інвесторів у ваш бізнес. Саме у цей період ви можете закрити питання з податками чи кредитами. Але вам не варто йти в конфлікт із вашим начальством чи високопосадовцями.

ТЕРЕЗИ

Терези, вам парад планет принесе величезні здібності у вирішення будь-яких конфліктних ситуаціях, які тривалий період були нерозв’язні, а також вирішення всіх юридичних питань. Ви можете укладати успішні контракти, підписувати договори. А також велика удача чекає на вас у партнерських відносинах, у спільній діяльності. В особистих відносинах найкращий період для укладення шлюбу або заручин. Але вам варто відмовитися від далеких поїздок і бути обережними у спілкуванні з іноземцями.

СКОРПІОН

Скорпіони, вам парад планет принесе великі здібності у роботі. Настав час активно включатись у робочий процес, розвивати свій професіоналізм. Саме час вдало влаштуватися на роботу чи змінити її. Але не варто виявляти свою категоричність та різкість, інакше все може обернутися навпаки, вас можуть звільнити, позбавити премій. Також цей час віддавати борги, як матеріальні, так і духовні. У здоров’я ви можете відчути приплив сил, а якщо ви зараз хворі, то цього тижня піде швидке одужання.

СТРІЛЬЦІ

Стрільці, парад планет, принесе вам великі сприятливі можливості в особистому житті. Саме зараз ви можете зустріти своє кохання, укласти заручини. Також прекрасний період для народження дітей, або для вирішення питань, пов’язаних з вашими дітьми. Постарайтеся відпочити, отримати незабутні враження. Відмінний період для творчих стрільців або тих, хто займається спортом. Ви отримаєте чудовий результат.

КОЗЕРІГ

Козероги, парад планет цього тижня принесе вирішення всіх сімейних та спадкових питань. Може бути вдала покупка чи продаж вашої нерухомості. Прекрасний час для початку капітального ремонту чи будівництва будинку. Але вам варто бути уважними при оформленні важливих документів, щоб не допустити фатальних помилок. Також ви можете налагодити стосунки з вашими близькими родичами, закрити з ними наболілі питання. Попрацюйте зі своєю негнучкістю, інакше ця якість, як завжди, принесе вам проблеми.

ВОДОЛІЙ

Водолії, парад планет цього тижня принесе вам велику активність, важливі зустрічі та доленосні знайомства з людьми, які сприятливо змінять ваше життя. Прекрасний період для тих водоліїв, хто працює з інформацією, у комерції та освіті. Будьте активними, йдіть назустріч до нових можливостей. Цього тижня добре купувати чи продавати машину. А ось в особистих стосунках можуть бути складнощі та з’ясування стосунків. Зверніть увагу також на ваших дітей, інакше конфліктів з ними не уникнути.

РИБИ

Риби, парад планет цього тижня принесе великі фінансові можливості. Ви можете отримати несподівану допомогу та подарунки. Якщо у вас власний бізнес, ви зможете значно збільшити свій прибуток, залучите інвесторів. Також цей тиждень прекрасний для вирішення будь-яких господарських справ. У коханні буде удача, початок нових романів. Складнощі можуть виникнути з родичами, особливо у питаннях спадщини.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *