Час для самовдосконалення та обдуманих рішень: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 – 12 березня

По | 20.03.2023

5 березня. Todaysdays. Комусь пощастить у коханні, а комусь піднесуть приємний подарунок. Професійний астролог Ксенія Базиленко спеціально для читачів Todaysdays розповіла, кому в період з 6 по 12 березня пощастить у коханні та фінансах, а кому варто утриматися від непотрібних витрат і зайвого прояву емоцій. Читайте гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

ОВЕН

Овни, для Вас триває спокійний період. Гарний час зазирнути всередину себе, розібратися в питаннях, що накопичилися. У справах також варто просуватися осмислено і не поспішаючи. Зараз варто максимально використовувати свою інтуїцію. Цей тиждень на багато що проллє світло і все таємне стане явним. У середині тижня ви можете бути на взводі, що може призвести до конфліктів із партнерами по бізнесу або скандалів у сім’ї.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці, для вас цей тиждень буде неймовірно активним. Везіння в роботі і в будь-яких починаннях буде переслідувати вас. Поспішайте впроваджувати найсміливіші ідеї, проєкти і ви швидко отримаєте відмінний результат. Але що стосується фінансів, тут варто утриматися від великого інвестування і великих витрат. У коханні на вас чекає удача. Неділя для вас дуже напружений день, постарайтеся провести його спокійно вдома.

БЛИЗНЮКИ

Для вас саме час ставити перед собою найвищі цілі й досягати їх, розв’язувати питання кар’єрного зростання, змінювати роботу. З начальством, саме зараз, ви зможете обговорити важливі для вас теми, і вас буде почуто. Але все може статися з точністю до навпаки, якщо ви вирішите йти на конфлікти, пред’являти претензії, особливо в середині тижня. Постарайтеся бути в гарному настрої і тоді удача буде супроводжувати вас.

РАК

Раки, чудовий час для навчання. Приділіть час своєму самовдосконаленню. Цей тиждень може принести приємні новини, далекі поїздки, отримання довгоочікуваних документів, особливо на громадянство в іншій країні, віз. На вас чекає великий успіх у роботі з іноземцями, а відпочинок за кордоном буде прекрасним. Вам заважатимуть велике внутрішнє напруження і закулісні ігри за вашою спиною. Не варто довіряти свої таємниці іншим.

ЛЕВ

Леви, цього тижня ризик може принести вам велику удачу. Також ви можете отримати інформацію, яка змінить ваше життя на краще. Вдало зможете вирішити питання з податками, з кредитами і боргами, зі страхуванням і спадщиною. Гарний час для далеких поїздок, навчання. А ось із друзями можуть виникнути конфлікти. Постарайтеся зберегти хороші стосунки з ними.

ДІВА

Цей тиждень для вас буде складним і емоційним, особливо його перша половина. Постарайтеся контролювати себе і не поспішайте з важливими справами, гарненько не обдумавши їх. Приділіть особливу увагу стосункам із вашими діловими партнерами і з вашим начальством. Знаходьте золоту середину в усьому. У вільний час вам варто гарненько відпочити і подарувати собі прекрасні враження.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня вам варто активно продовжувати занурюватися в роботу, розвивати свій професіоналізм. До вас можуть прийти нові цікаві пропозиції. Можлива вдала зміна роботи. Також чудовий час зайнятися своїм здоров’ям – пройти обстеження, зайнятися спортом, почати правильно харчуватися. У коханні на вас може чекати удача. Гарний час для укладення шлюбу. А далекі поїздки зараз краще відкласти. Якщо ви за кордоном уникайте конфліктів з іноземцями.

СКОРПІОН

Скорпіони для вас гарний період року триває. Прекрасний період для кохання, романтичних стосунків, пропозиції щодо шлюбу. До творчих Скорпіонів прийде удача. Саме зараз ви можете яскраво себе проявити. Цього тижня вам слід утриматися від ризику і необдуманих вчинків, агресії. Постарайтеся бути в гармонії самим із собою.

СТРІЛЬЦІ

Якщо ви не встигли вирішити всі сімейні питання минулого тижня, то цього — саме час їх завершити. Це питання з купівлею або продажем нерухомості, оформленням спадщини, ремонтом. Приділіть особливу увагу своїм батькам і сім’ї, інакше великих скандалів вам не уникнути. У самотніх Стрільців дуже вдалий період для пошуку другої половинки.

КОЗОРІГ

Для Козорогів цей тиждень найактивніший тиждень цього року. Саме зараз ви зможете вирішити будь-які питання, підписати важливі папери, домовитися про що завгодно. Особливо гарний період для торгівлі та комерційної діяльності. Головне, не бути дратівливим і не вступати в конфлікти. Інакше можна все зіпсувати. Уважно весь тиждень варто бути на дорогах, особливо 8 березня.

ВОДОЛІЙ

У Водоліїв особливо гарний період для розвитку свого бізнесу і отримання прибутку. Тиждень обіцяє бути дуже вдалим у грошах. Але є небезпека непотрібних витрат, марнотратства і захоплення азартними іграми. Варто відповідально поставитися до власних фінансів. Також будуть цікаві знайомства, особливо в особистому житті. На вихідних ви можете вирушити в подорож зі своїми рідними та коханими.

РИБИ

Цього тижня у вас йдуть дні народження і це найсильніший період року. Ви будете на енергетичному та емоційному підйомі. Дуже хороший період для самореалізації і для початку будь-яких справ. Великі можливості в заробітках, отриманні прибутку або вам можуть зробити приємний подарунок. А ось із домашніми можуть виникнути сварки. Не найкращий час для купівлі та продажу власної нерухомості. Успіх цього тижня буде повністю залежати від вашого внутрішнього спокою і впевненості в собі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *