Кадрові зміни: уряд призначив нового секретаря Мінекономіки та голову Чернігівської РДА 

По | 20.03.2023

18 березня. Todaysdays. Кабінет Міністрів України вніс зміни до низки посад кадрового блоку, призначивши нового секретаря Мінекономіки та голову Чернігівської РДА. А також погодивши кандидатури генерального директора ПАТ «Запоріжжяобленерго» та генерального директора ТОВ «Оператор газотранспортної системи України». Передає Todaysdays з посиланням на сторінку у Telegram постійного представника Кабінету міністрів України у Верховній Раді України Тараса Мельничука.

Деталі

Мельничук повідомив про те, що Петрука Віталія Вікторовича призначили державним секретарем Міністерства економіки України.

«Погоджено призначення Попика Андрія Васильовича головою Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області», — йдеться у повідомленні.

Доповнення

Також Тарас Мельничук зазначив, що погоджено кандидатуру: «Гаврилова Михайла Леонідовича на посаду генерального директора публічного акціонерного товариства «Запоріжжяобленерго»; Липпи Дмитра Олександровича на посаду генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *