Новий шантаж від диктатора: путін пригрозив не продовжувати «зернову угоду»

По | 20.03.2023

20 березня. Todaysdays. Російський диктатор володимир путін пригрозив не продовжувати “зернову угоду”, заявивши, що рф “буде готова безкоштовно поставити зерно в нужденні країни Африки». Він також звинуватив Україну в експорті продовольства в «ситі країни», пише Todaysdays з посиланням на заяву диктатора.

Деталі

Так, путін заявляє, що більшість зерна «коридором» Чорним морем йде до «ситих країн», а не до Африки. При цьому, російський президент висунув свої умови щодо «зернової угоди», додавши, що угоду продовжили всього на 60 днів.

Диктатор заявив, що ”із загального обсягу зернових, вивезених з України, 45 відсотків «пішло до європейських країн», і нібито тільки 3 млн тонн зерна було направлено до країн Африки, 1,3 млн — до найбідніших держав”.

Цитата

«Якщо ми все-таки приймемо рішення не подовжувати цю угоду через 60 діб, то ми готові весь той обсяг, який був направлений за попередній час в особливо нужденні країни Африки, поставити з росії в ці країни безкоштовно», – цитують росЗМІ слова диктатора на парламентській конференції «росія-Африка».

Доповнення

Раніше Організація об’єднаних націй підтвердила продовження зернової угоди.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *