У В’єтнамі конфіскували 7 тонн слонової кістки в найбільшій справі про контрабанду

По | 20.03.2023

КИЇВ. 20 березня. Todaysdays. Влада В’єтнаму в понеділок вилучила сім тонн слонової кістки, контрабандою вивезеної з Анголи, що стало найбільшим вилученням продуктів дикої природи за останні роки. Про це пише Todaysdays, посилаючись на Reuters.

Деталі

Митні органи міста Хайфон виявили вантаж зі слонової кістки, захований у контейнері, який був задекларований на митниці як такий, що перевозить арахіс, йдеться в заяві уряду. Зазначається, що вантаж проходив транзитом через Сінгапур.

Це сталося після знахідки понад 600 кілограмів африканської слонової кістки минулого місяця в міському порту Лах-Гуєн. Тоді, суд у В’єтнамі засудив чоловіка до 13 років ув’язнення за торгівлю майже 10 тоннами зникаючих частин тварин з Африки, включаючи слонову кістку та роги носорогів.

Торгівля слоновою кісткою є незаконною у В’єтнамі, але торгівля дикими тваринами залишається широко поширеною. Інші предмети, які часто виявляють контрабандою в країну, включають луску панголінів, роги носорогів і трупи тигрів.

Нагадаємо

Нове наукове дослідження показало, що понад третина території тропічних лісів Амазонки постраждали внаслідок дій людини.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *