Україна вийшла з пенсійної угоди з країнами-учасницями Співдружності Незалежних Держав

По | 20.03.2023

18 березня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський підписав указ №158/2023 про вихід України з Угоди про порядок пенсійного забезпечення та державного страхування співробітників органів внутрішніх справ держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав, передає Todaysdays з посиланням на сайт глави держави.

Цитата

«Вийти з Угоди про порядок пенсійного забезпечення та державного страхування співробітників органів внутрішніх справ держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав, учиненої 24 грудня 1993 року в м. Ашгабаті», — йдеться у документі.

Доповнення

Також Володимир Зеленський доручив Міністерству закордонних справ України повідомити депозитарію Угоди про вихід України з неї.

«Міністерству закордонних справ України повідомити депозитарію Угоди про порядок пенсійного забезпечення та державного страхування співробітників органів внутрішніх справ держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав про вихід України з названої Угоди», — зазначається в указі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна припинила угоду з рф про нагляд за роботою стратегічних ракетних комплексів. Зеленський підписав указ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *