Влада Кубані заборонила ховати найманців ПВК «вагнер» в станиці Бакинська — ЗМІ

По | 20.03.2023

КИЇВ. 20 березня. Todaysdays. Адміністрація Гарячого Ключа виступила проти поховання у станиці Бакинській вбитих на війні найманців ПВК «вагнер», передає Todaysdays з посиланням на видання «Кавказ Реалії».

Деталі

Влада Гарячого Ключа висунула заборону на поховання на цвинтарі у станиці Бакинських убитих на війні проти України найманців ПВК «вагнер». Про це заявив керівник компанії євген пригожин, пише видання. За інформацією також він погрожував голові адміністрації Сергію Білопольському привезти тіла вбитих до нього додому.

17 березня пресслужба Пригожина опублікувала його аудіоповідомлення, в якому йшлося про те, що глава адміністрації хоче заборонити поховання вагнерівців через небажану увагу журналістів до цвинтаря в Бакинській.

«Єдине, що змусило його перестати вставляти палиці в колеса, це моя обіцянка, що, якщо нам не дадуть ховати наших бійців, я привезу їх тіла і поставлю в нього вдома у вітальні. Після цього він затих, але несміливо повторював, що хтось там нагорі наказав йому припинити», – заявив пригожин.

Доповнення

Згодом пригожин підтвердив, що влада наклала заборону на нові поховання. За даними видання, влада Гарячого Ключа не коментує цю ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: засновник ПВК «вагнер» пригожин готує інформаційний ґрунт, для виправдання нездатності завершити оточення Бахмута

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *