На окупованій Луганщині оголошено мобілізаційні навчання для всіх чоловіків призовного віку — Маляр

По | 22.03.2023

22 березня. Todaysdays. На тимчасово окупованій території України російські окупанти продовжують примусові мобілізаційні заходи. В якості мотивації пропонують відчужене житло громадян України, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає Todaysdays.

Деталі

Зокрема у Старобільську, Щасті, Новоайдарі, Нижньотеплому та Новопскові Луганської області оголошено черговий етап масштабної військової підготовки російських окупаційних військ з проведенням у цьогорічний весняно-літній період мобілізаційних навчань.

До участі в зазначених мобілізаційних заходах російськими окупантами передбачається призвати все місцеве чоловіче населення призовного віку. Насамперед тих, які отримали громадянство рф та так званої «лнр», повідомила Маляр.

Цитата

«При цьому окупанти для мотивування потенційних призовників до служби в російських окупаційних військах обіцяють передавати їм примусово відчужене житло громадян України, які вимушено залишили тимчасово окуповану територію» — повідомила заступниця міністра оборони.

У свою чергу, чоловіки, усвідомлюючи перспективу потрапити на фронт після проходження військової підготовки, звільняються з роботи та змінюють місце проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маляр розвінчала фейки про мобілізацію жінок та повістки у «Дії»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *