Подоляк про наслідки «заморожування конфлікту» в Україні: війна тлітиме в серці Європи

По | 22.03.2023

21 березня. Todaysdays. Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк попередив про наслідки «заморожування конфлікту» в Україні і закликав не вживати слово «мир» в російських інтересах, передає Todaysdays.

Цитата

«Будь-яка спроба «заморозити конфлікт», перевести його в затяжний формат, «припинити вогонь» означатиме одне – наявність незакінченої війни, що тліє в серці Європи, та постійне роз’їдання основ глобальної безпеки.Робіть правильні висновки і не вживайте слово «мир» в ru-інтересах», — написав Подоляк у своєму Twitter.

Доповнення

Подоляк неодноразово у своєму Twitter наголошував про недопустимість будь-яких спроб «перевести війну в затяжний формат, знизити інтенсивність бойових дій, втягнути у традиційні дискусії, залишитися на частині окупованих територій. Звідси – інформаційні провокації, провокації на інших територіях, чергові посередницькі ініціативи щодо «переговорів»…»

Будь-яка спроба «заморозити конфлікт», перевести його в затяжний формат, «припинити вогонь» означатиме одне – наявність незакінченої війни, що тліє в серці Європи, та постійне роз’їдання основ глобальної безпеки.Робіть правильні висновки і не вживайте слово «мир» в ru-інтересах.

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) March 21, 2023

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк пояснив, чому ордер МКС на арешт путіна є важливим: його «десакралізували та принизили»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *