Усі удари рф отримають військову, політичну та юридичну відповідь: Зеленський про атаки на Запоріжжя та Київщину

По | 22.03.2023

КИЇВ. 22 березня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський заявив, що всі удари росії, зокрема по Запоріжжю та Київщині, отримають військову, політичну та юридичну відповідь. Про це він сказав у відеозверненні, передає Todaysdays.

Цитата

«Ми обовʼязково відповімо окупанту на кожен удар по наших містах… Сьогоднішні російські удари по Запоріжжю, нічна атака на Київщину… Усі удари Росії отримають як військову, так і політичну, і юридичну відповідь. Росія програє цю війну. Немає у світі суб’єкта, який не відчував би цього вже зараз. Усі все це розуміють. І кожен російський убивця повинен розуміти: ордер на арешт – це найкраще, що може з ними статися», — сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожа атака дронами по Київщині: кількість загиблих зросла до 8 осіб

Окрім того, Зеленський зазначив, що цього вечора починається священний для мусульман місяць Рамадан.

«Значна частина нашої української мусульманської громади, кримськотатарського народу змушена зустрічати Рамадан в окупації, під загрозою російських репресій та знущань у Криму, під обстрілами в інших частинах України і в боях на передовій. Не маю сумніву: ми повернемо свободу, повагу, безпеку всій нашій державі, усім громадам. І хай сила молитви в цей священний місяць допоможе нам в очищенні України від російського безбожного зла, від тих, хто не вірить насправді ні у що і саме тому здатний на такий терор. Хай наступний Рамадан почнеться в мирі й на всій вільній від Росії українській землі. Рамадан мубарак!», — зазначив Зеленський.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *