Ворог завдав 41 авіаційний удар та здійснив понад 30 обстрілів з РСЗВ по Україні – Генштаб

По | 22.03.2023

КИЇВ. 22 березня. Todaysdays. Російські окупанти протягом доби завдали 41 авіаційний удар по Україні. Також загарбники здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає Todaysdays.

Цитата

«За добу противник завдав ракетного удару по Запоріжжю, внаслідок чого 2 російські ракети влучили в житловий багатоповерховий будинок, є загиблі і пораненні серед цивільних громадян. Також ворог завдав 41 авіаційний удар…Також загарбники здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загроза завдання ворогом ударів залишається по всій території України.

Повідомляється, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без значних змін, формування наступальних угруповань противника не виявлено. Російське керівництво продовжує використовувати інфраструктуру республіки білорусь для підготовки своїх військ. Противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

«Протягом доби ворог здійснив обстріли районів населених пунктів Хрінівка, Михальчина Слобода Чернігівської області; Атинське, Волфине та Попівка Сумської області та Басове, Стрілеча, Глибоке і Вовчанськ на Харківщині», — інформує Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожа атака дронами: 16 із 21 були знищені

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *