Зеленський про нічну атаку рф: удари щоразу, як хтось у москві хоче почути слово «мир»

По | 22.03.2023

22 березня. Todaysdays. Щоразу, коли хтось намагається почути слово «мир» у москві, там віддають черговий наказ на злочинні удари. Такими словами відреагував Президент України Володимир Зеленський на нічні удари російських військ по Україні, пише Todaysdays.

Цитата

«Понад 20 іранських убивчих дронів, а ще ракети, численні обстріли. І це лише за одну минулу ніч російського терору проти України. Щоразу, коли хтось намагається почути слово «мир» у москві, там віддають черговий наказ на такі злочинні удари», — написав Зеленський у Twitter.

Президент наголосив при цьому, що «успіх українських сил на землі, у небі та в морі реально наближає мир». «Повне дотримання санкційного режиму проти росії реально повертає силу Статуту ООН. Глобальна єдність здатна повернути глобальну стабільність», — зазначив Глава держави.

Доповнення

У москві 20-22 березня перебував з візитом глава Китаю Сі Цзіньпін. Пекін до роковин вторгнення рф в Україну 24 лютого презентував свою «позицію щодо політичного врегулювання української кризи», план із 12 пунктів, у якому пропонується «поважати суверенітет усіх країн», «відмовитися від менталітету холодної війни» та «припинити бойові дії», сподіваючись «почати мирні переговори».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *