Фінляндія пропонує безплатні поїздки, щоб дати «майстер-клас» щастя

По | 23.03.2023

КИЇВ. 23 березня. Todaysdays. Фінляндія, яку шість років поспіль називають найщасливішою країною світу, пропонує безплатні поїздки для 10 іноземців, які пройдуть чотириденний «майстер-клас щастя», пише Todaysdays з посиланням на CBS News.

Деталі

Відібрані на «майстер-клас щастя» працюватимуть з тренерами за чотирма напрямками: природа і спосіб життя, здоров’я і баланс, дизайн і повсякденність, їжа і благополуччя. «Майстер-клас щастя» проходитиме на курорті Куру у фінському Озерному краї з 12 по 15 червня, учасники приїжджають 11 червня і від’їжджають 16 червня. Visit Finland покриває всі витрати для 10 осіб.

Цитата

«Ми вважаємо, що фінське щастя випливає з тісного зв’язку з природою і нашого приземленого способу життя. Це не якийсь містичний стан, а вміння, якому можна навчитися і яким можна поділитися», — каже Хелі Хіменес, старший директор з міжнародного маркетингу Business Finland.

Зацікавлені можуть подати заявку до 2 квітня. Кандидати, яким повинно бути не менше 18 років, повинні будуть виконати завдання в соціальних мережах Instagram або TikTok, в якому вони опублікують відео, «показуючи нам, що змушує вас вірити, що ви, можливо, таємно є фіном», згідно з інформацією Visit Finland.

Доповнення

Фінляндія вперше очолила Всесвітній звіт про щастя у 2018 році. За даними видання, країна залишилася на вершині рейтингу на основі того, як жителі описують своє особисте відчуття «благополуччя». Рейтинг щастя також враховує валовий внутрішній продукт країни, системи соціальної підтримки, особисту свободу та рівень корупції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подолати негативні наслідки стресу: розповідає експертка

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *