Окупанти вимагають додаткову реєстрацію у тих, хто перебуває на території «лнр» понад 90 днів — Луганська ОВА

По | 23.03.2023

КИЇВ. 23 березня. Todaysdays. Російські окупанти у Луганській області вимагають додаткову реєстрацію при перебуванні на території так званої «лнр» понад 90 днів. Крім цього, загарбники планують створити 200 відділень – аналогів комсомолу, повідомляє Луганська ОВА на сторінці у Facebook, передає Todaysdays.

Цитата

«На окупованих територіях попереджають про необхідність проходження реєстрації для громадян рф, що прибули для тимчасового проживання на термін понад три місяці. Громадяни, що у цей строк перебувають у житлових приміщеннях, які не є їх місцем проживання, зобов’язані стати на реєстраційний облік», — йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що це дозволить не тільки посилити контроль на території так званої «лнр», а й узаконить діяльність «гастролерів» під час так званих «перших виборів», які очікуються восени цього року.

Також, за даними Луганської ОВА, цьогоріч у закладах освіти так званих «лнр» та «днр» планують створити 200 пропагандистських осередків, які є аналогом комсомольського руху. На це до бюджету рф закладено 18,5 млрд рублів.

«Вступ до організації буде примусово-добровільним, а членство, за обіцянками пропагандистів, «має полегшити» навчання дитині», — повідомили в ОВА.

Нагадаємо

Російські окупанти в районі Білокуракиного Луганської області вдаються до провокацій при розшуку партизан. Вони пересуваються населеними пунктами з прапором України, щоб дивитися на реакцію місцевих жителів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *