Тим, хто працює на рф, ближчим часом варто евакуюватися з Криму — ГУР

По | 23.03.2023

КИЇВ. 23 березня. Todaysdays. Напередодні жителі тимчасово окупованого Крима почули на FM-станціях попередження про те, що потрібно готуватися до евакуації. Як розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов в ефірі телеканалу FREEДОМ 22 березня, повідомлення стосується тих, хто співпрацював з окупаційною владою, передає Todaysdays.

Цитата

«Напередодні жителі Крима почули на радіостанціях попередження про те, що потрібно бути готовими до евакуації. Це стосується тих, хто працює на окупаційну владу, армію. Тому всім тим, хто працює на росію, дійсно, найближчим часом краще покинути територію українського Криму», — сказав він.

Деталі

Коментуючи вибухи у Криму, Юсов зауважив, що про них «добре відомо», і відповідальність за це несе окупаційна влада.

«Відповідальність за те, що відбувається на тимчасово окупованих територіях, несе саме окупаційна влада. І для того, щоб там був мир і порядок, півострів необхідно деокупувати й повернути туди законну українську владу. Власне, повернути Крим у рідну українську гавань, що обов’язково і станеться найближчим часом», — наголосив представник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як удар по Джанкою вплине на ракетні обстріли і скільки росія виготовляє високоточних ракет — розповів Жданов

Окрім цього, він розповів, що на рівні російського керівництва, командування, окупаційної «адміністрації», окупаційного військового корпусу вже почали процес виїзду з півострова. Вони «дуже активно» продають та переписують нерухомість, вивозять сім’ї, додав Юсов.

«Але іншим, рядовому складу, кажуть про те, що «не переживайте, все спокійно, все під контролем». Але це вже як мем «спецоперація, так звана, йде за планом». Однак свої сім’ї вивозять і дуже активно. І це привід задуматися всім іншим, хто пов’язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще залишати, поки така можливість є», — зазначив він.

За словами представника ГУР, коли Сили оборони України звільнять Крим, причетні до злочинів рф в Україні окупанти, хто не встиг евакуюватися, будуть покарані та притягнуті до відповідальності.

Нагадаємо

У тимчасово окупованому Криму 22 березня зламали кілька радіостанцій, в ефірі пролунали повідомлення про тривогу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *