У росії вже триває кастинг на роль лідера після путіна — розвідка

По | 23.03.2023

23 березня. Todaysdays. У росії почався «кастинг на роль лідера росії» після диктатора володимира путіна, у його режиму та «окремих баштах» кремля вже немає такої впевненості, яка була. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов в ефірі телеканалу FREEДОМ, інформує Todaysdays.

Деталі

За словами Юсова, через «відсутність впевненості» можна спостерігати такі зовнішні прояви: публічні сварки між керівником пвк «вагнера» євгеном пригожиним та міністром оборони рф сергієм шойгу, «відбилися від рук» російські воєнні кореспонденти, а проросійський блогер ігор гіркін «дозволяє собі безпосередньо критикувати так званого царя і обзивати останніми словами». 

Представник ГУР МОУ додав, що є і внутрішні прояви. Зокрема, представники російського бізнесу, провладні еліти «намагаються виходити на треті сторони», щоб гарантувати собі безпеку після повалення і зміни режиму путіна в росії — вони «розуміють, що це неминуче».

Він зауважив, що у геополітичному плані росія «програла й ослабла, і більше ніколи не претендуватиме на роль наддержави», що розуміють на Заході і Сході, зокрема в Китаї.

Цитата

«І такі контакти відбуваються останнім часом досить активно. Ба більше, ми можемо стверджувати про те, що, в принципі, вже йде кастинг на роль лідера після путіна, і цей кастинг уже йде не від путіна безпосередньо. Зокрема, після видачі ордера на арешт активно шукають заміну, але таку компромісну, яка могла б зберегти й майно, і свободу все-таки для чинних представників режиму. Думаю, що так зрештою не вийде», — заявив Юсов.

Він також прокоментував візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна до москви: «Ми точно можемо припустити, що китайський лідер приїжджав для того, щоб зміцнити позиції своєї країни на території так званої рф, більша частина якої в історичному контексті не так давно була частиною Китаю. Далі ми можемо проаналізувати й спрогнозувати: Китай — це потужна геополітична сила, яка мислить довгими категоріями. Це не рік, не два, а десятиліття. І чекати вміють, і готуватися вміють. І, безумовно, росія, яка слабшає, зокрема в інтересах багатьох міжнародних гравців».

Нагадаємо

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) 22 березня повідомили, що російський диктатор володимир путін за підсумками переговорів із головою КНР Сі Цзіньпіном у москві не зміг забезпечити більш щільне двостороннє партнерство з Китаєм, на яке він міг сподіватися.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *