Великих змін у кількості окупантів люди не помітили: мер про ситуацію у Новій Каховці

По | 24.03.2023

24 березня. Todaysdays. Жителі Нової Каховки Херсонської області великих змін в кількості російських загарбників не помітили, місто залишається під окупацією. Але рашисти в денний період ховаються, особливо по місту не ходять. Про це повідомив журналісту Todaysdays мер Нової Каховки Володимир Коваленко.

Цитата

«Поки що змін ніяких особливих не помічено. Місцеві жителі мені підтверджують, що, дійсно, місто залишається під окупацією. Великих змін в кількості (окупантів – ред.) люди не помітили. Єдине, що вони кажуть, що в денний період вони ховаються, особливо по місту не ходять, але поки що вони (росіяни – ред) в місті залишаються», — розповів Коваленко.

Деталі

Окрім того, Коваленко розповів про ситуацію з мародерством у місті.

«Коли відбувається ротація і заходять нові окупанти, то вони шукають для себе якісь матеріальні цінності. Ті, що набрали, відпочивають… Тобто час від часу це (мародерство – ред.) відбувається в більшій кількості, інколи в меншій, але це не зупиняється ніколи», — сказав Коваленко.

Доповнення

23 березня Генштаб повідомив, що всі підрозділи російської армії, які були розміщені в населеному пункті Нова Каховка Херсонської області, залишили місто.

Проте згодом Генштаб заявив, що окупанти і досі перебувають у Новій Каховці. Інформація про відхід була оприлюднена внаслідок некоректного використання наявних даних.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *