У вантажному поїзді до Техасу задихнулись два мігранти, ще 10 госпіталізовано 

По | 26.03.2023

КИЇВ. 26 березня. Todaysdays. Двоє мігрантів без документів задихнулися у вантажному поїзді, котрий прямував до Техасу, ще 10 осіб,були доставлені до лікарні, передає Todaysdays з посиланням на Reuters.

Деталі

За даними поліції, щонайменше 15 мігрантам знадобилася негайна медична допомога, двоє загинули унаслідок незаконного переміщення у потязі, який прямував до Техасу.

Поліція повідомила, що співробітники прикордонної служби США були проінформовані про випадок з нелегальними мігрантами, який стався у вантажному поїзді. Чиновники тимчасово перекрили американське шосе 90.

Слідчі Міністерства внутрішньої безпеки США вивчають можливість випадку контрабанди людей.

«Ми вбиті горем, дізнавшись про ще один трагічний інцидент з мігрантами, які вирушили в небезпечну подорож», — написав у Twitter міністр внутрішньої безпеки Алехандо Майоркас. Він пообіцяв співпрацювати з місцевими слідчими, щоб знайти винних.

У консульстві в Ігл-Пасс, заявили, що їм відомо про трагедію. Вони вже зв’язались з офіційними особами з США, щоб визначити, чи хтось із жертв був мексиканцем.Наразі громадянство жертв не встановлено.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *