Дуже серйозні системи ППО та інша зброя для захисту неба вже у нас — Зеленський

По | 20.04.2023

20 квітня. Todaysdays. Дуже серйозні системи ППО та інша зброя для захисту неба вже в Україні. Про сказав Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні, пише Todaysdays.

Цитата

«На рівні держави робиться все, щоб збільшувати можливість захищати й захищатися від російських ударів. Системи ППО та інша зброя для захисту неба вже зараз у нас, в України, дуже серйозні. Але мають бути – і, впевнений, будуть – іще потужніші», — зазначив Президент.

Деталі

Володимир Зеленський також подякував Сполученим Штатам за черговий пакет військової підтримки, про який було оголошено сьогодні.

Президент України окремо відзначив захисників і захисниць неба — Повітряних сил та відповідних підрозділів інших родів військ.

«Дякую всім, хто своєю влучністю та швидкістю забезпечує ефективність для всієї тієї зброї, яка зʼявилась у нашої держави!», — сказав Зеленський.

Як зауважив Президент, у ніч на попередню добу особливо влучними були воїни 160-ї зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування «Південь» та мобільні вогневі групи 164-ї Слобідської радіотехнічної бригади повітряного командування «Схід». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо нові підрозділи прикордонників, що приєднаються до активних дій — Зеленський

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *