Данілов про мирні переговори: «Зброя — найкраща дипломатична мова, яку розуміє москва»

По | 17.05.2023

17 травня. Todaysdays. Секретар РНБО Олексій Данілов у Twitter зазначив, що москва розуміє тільки позицію сили, а будь-яке дипломатичне спілкування в контексті припинення війни повинне базуватись на заклику до росії «скласти зброю і питі з України», пише Todaysdays.

Цитата

«Хочу нагадати окремим міжнародним політичним діячам: у відносинах з москвою зброя є найкращим методом дипломатичного спілкування. Ніякої іншої мови злочинне угрупування вбивць і ґвалтівників не розуміє. Хочете припинення війни – закликайте спочатку росію скласти зброю і піти з території України. Це про Справедливість!», — зазначив Данілов.

Доповнення

Україна зацікавлена у залученні до «формули миру» якомога більшої кількості країн, але будь-який план щодо миру має базуватися на пропозиції України, заявив Президент України Володимир Зеленський.

Раніше Президент України зауважив, що жодна країна світу не може бути посередником з путіним. «Ми запрошуємо Папу Римського, як і інших лідерів, працювати для справедливого миру, але спочатку ми повинні зробити все інше», — додав він, підкресливши, що зараз немає сенсу намагатися залучити росію до діалогу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов: «До зими ми хочемо повністю завершити війну»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *