На Чернігівщині триває лісова пожежа, до якої призвели російські обстріли

По | 21.05.2023

КИЇВ. 21 травня. Todaysdays. На Новгород-Сіверщині у Чернігівській області триває лісова пожежа, до якої призвели російські обстріли близько тижня тому. Про це інформує “Північний лісовий офіс”, передає Todaysdays.

Деталі

Лісова охорона Семенівського та Орликівського лісництв філії «Новгород-Сіверське лісове господарство» разом із підрозділом ДСНС продовжують стримувати лісові пожежі на прикордонні Семенівської громади Новгород-Сіверського району.Ліс зайнявся внаслідок ворожих обстрілів близько тижня тому. Через активну фазу проведення бойових дій на кордоні та наявністю інженерно-технічного захисту, визначити площу пожеж досі неможливо.

Цитата

“Лісівники продовжують створювати мінералізовані смуги в лісах та навколо прилеглих населених пунктів. Гасіння пожежі з залученням пожежної техніки та сил особового складу неможливо у зв’язку із постійною загрозою життю та здоров’ю людей”, – йдеться в повідомленні.

Доповнення

Окупанти вдарили по Новгород-Сіверському, ймовірно, з літака Су-30СМ в ніч на 12 травня. Цілями ворога стали місцеві школа та інтернат. Внаслідок ракетного удару загинуло троє людей, 12 – дістали поранення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *