Втрати «вагнера» в Бахмуті можна вважати успіхом ЗСУ — екс-глава оперативного штабу Міноборони Німеччини

По | 22.05.2023

22 травня. Todaysdays. Втрати «вагнера» в Бахмуті можна вважати успіхом української армії. Про це заявив екс-глава оперативного штабу Міноборони Німеччини Ніко Ланґе в інтерв’ю Bild, пише Todaysdays.

Деталі

Так, Ніко Ланґе заявив, що битву за Бахмут справді можна вважати успіхом української армії.

«Те, що за шість місяців у Бахмуті Україна змогла завдати дуже великих втрат ПВК «вагнеру» і російським збройним силам — це успіх захисників», — сказав він.

Ланге додав, що поки що складно оцінити, чи потрапить російське угруповання в Бахмуті в оточення і чи стане місто пасткою для них.

«Зараз важко оцінити, як розвиватимуться бойові дії, чи опиниться ослаблена група «вагнера» в оточенні або її замінять російські сили.

Україна продовжить оборонятися на добре укріплених позиціях трохи на захід і при цьому зможе завдати росіянам неприємностей на флангах», — наголосив екс-глава оперативного штабу Міноборони Німеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія втратила у боях за Бахмут понад 100 тисяч своїх військових – Байден

Нагадаємо

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський прокоментував ситуацію в місті Бахмут. За його словами, які наводить Міністерство оборони України, наразі українські військові контролюють незначну частину міста, просуваються по флангах у передмісті та фактично наближаються до взяття Бахмуту у тактичне оточення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *