Кількість військ рф на Запорізькому напрямку збільшується — мер Мелітополя

По | 24.05.2023

КИЇВ. 24 травня. Todaysdays. Міський голова Мелітополя Іван Федоров на брифінгу повідомив, що кількість російських військових на Запорізькому напрямку «лише збільшується, а не зменшується», передає кореспондент Todaysdays.

Цитата

«Кількість рашистських військових саме на Запорізькому напрямку поблизу Василівки, Молочанську, Токмаку лише збільшується, але їх точно не зменшується. Також ми бачимо тенденцію, що в селищах, з яких ворог робив примусову евакуацію, рашистські військові заїжджають до порожніх будинків та квартир. Якщо і бачимо тенденцію на переміщення ворожих військ, то точно в сторону Запорізького фронту, а не навпаки», — сказав Федоров.

Деталі

Крім цього, він повідомив, що протягом останніх двох днів було знищено вороже угруповування поблизу селища Велика Білозерка, що поруч з Мелітополем.

«Щонайменше десятки двохсотих та трьохсотих доставлялись до міста Мелітополя, як у міську лікарню, яка надає медичні послуги цивільному населенню, так і до захопленого дитячого санаторію, в якому ворог розташував свій військовий шпиталь», — розповів міський голова.

Він додав, що українські бійці повністю знищили військове угруповування поблизу селища Пологи та Токмаку. Зокрема, з Токмаку загиблих росіян «вивозили в братську могилу під Чапаєвку».

Нагадаємо

Військові рф активно розвішують відеокамери в тимчасово окупованому Мелітополі, щоб боротися з партизанським рухом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *