Медведчука позбавили права займатися адвокатською діяльністю

По | 24.05.2023

24 травня. Todaysdays. Дисциплінарна палата КДКА Київської області позбавила підозрюваного у держзраді екснардепа Віктора Медведчука права на зайняття адвокатською діяльністю. Про це повідомив засновник адвокатського бюро Роман Титикало у Facebook, передає Todaysdays.

Цитата

«Медведчук більше не адвокат! Історична справедливість відбулась! Щойно Дисциплінарна палата КДКА Київської області щойно задовольнила нашу з Ілля Костін скаргу та позбавила Медведчука права на зайняття адвокатською діяльністю», — написав Титикало.

За його словами, роботу щодо позбавлення Медведчука права займатися адвокатською діяльністю розпочалася ще у 2016 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник АРМА розповів, коли зможуть продати арештовану яхту Медведчука

Раніше

8 жовтня 2021 року народному депутату Віктору Медведчуку повідомили про підозру щодо державної зради та сприяння діяльності терористичної організації. 12 жовтня йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, з-під якого він втік після початку повномасштабної війни.

У квітні минулого року СБУ затримала Віктора Медведчука, після чого його відправили під варту. У вересні його передали росії в рамках обміну полоненими. Разом з тим, в СБУ зазначили, що це не зашкодить подальшому розгляду його справи в суді.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *