На Луганщині окупанти повісили чоловіка за проукраїнську позицію

По | 24.05.2023

КИЇВ. 24 травня. Todaysdays. У тимчасово окупованій Нижній Дуванці (Сватівський район) Луганської області російські окупанти стратили чоловіка за проукраїнську позицію, повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Todaysdays.

Деталі

Повідомляється, що російські нелюди постійно тиснули на чоловіка та тягали на допити. Однак сватівчанин не змінював власних поглядів і чекав на визволення. Його стратили в рідній Нижній Дуванці.

Цитата

«При деокупації територій проводитимуть ретельні стабілізаційні заходи. Запевню, що кожного ката та колаборанта покарання знайде! А якщо не загинуть на полі бою чи від куль власних заградзагонів і встигнуть втекти — щодня просинатимуться в страху”, – написав Лисогор у своєму Телеграм.

Нагадаємо

Увечері 11 квітня в соцмережах почало поширюватися відео, яке опублікували рашисти, де обезголовлюють українського військового. CNN також виявило ще відео, де рашисти жорстоко страчують українських військових.

Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні відреагувала на кадри страти українського військового і зазначила, що порушення міжнародного гуманітарного права мають бути розслідувані, а винні — притягнуті до відповідальності.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *