Резніков зустрівся із головним дипломатом ЄС

По | 04.06.2023

4 червня. Todaysdays. Міністр оборони України Олексій Резніков і глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель зустрілися на безпековому форумі в Сінгапурі. Про це Todaysdays повідомляє з посиланням на повідомлення Борреля у Twitter.

Цитата

«Де б ми не зустрічалися у світі, зв’язок між ЄС та Україною нерозривний. Разом з Олексієм Резніковим і колегами з ЄС ми наголосили на необхідності глобальної солідарності та підтримки України. Тому що на карту поставлено спільні принципи», — підписав Боррель фото із зустрічі з українським міністром.

Саміт у Сінгапурі

2-4 червня в Сінгапурі проходить масштабний безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла». Однією з тем саміту стала війна в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівники світової розвідки зустрілися на таємному конклаві в Сінгапурі — Reuters

Міністр оборони Олексій Резніков розповів під час саміту про пріоритети України в озброєнні. За його словами, пріоритетом під номером один залишаються системи ППО різних типів. Він наголосив на тому, що Україна потребує більш складних систем, таких як Patriot, NASAMS, IRIS-T, SAMP-T, систем малого радіусу дії. Також важливими є різні типи артилерії, особливо західного сучасного зразка з боєприпасами до них.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *