Голови РДА закликали Кличка скласти повноваження. Мер Києва відповів

По | 06.06.2023

6 червня. Todaysdays. Голови районних державних адміністрацій Києва у спільному зверненні до мера столиці Віталія Кличка закликали його покинути один з постів. Також вони просять не перекладати відповідальність за Київ на райони. Звернення опублікував у Facebook голова Деснянської адміністрації Дмитро Ратніков, пише Todaysdays.

Деталі 

Голови РДА закликають Кличка відмовитися від однієї з посад: мера Києва або голови Київської державної міської адміністрації.

«Пропонуємо меру відмовитися від одночасного поєднання кількох посад — міського голови та голови КМДА. Відновити відібрані повноваження районів. Ми, дружня команда голів районів, 24/7 працюємо на благо рідного міста. Тому, у разі потреби, готові взяти на себе як владні повноваження, так і відповідальність за життєдіяльність столиці»,— йдеться у заяві.

Віталій Кличко відреагував на це звернення і зазначив, що сьогодні зранку він із головами районних адміністрацій обговорював результати перевірки й недоліки в облаштуванні укриттів. На це РДА отримали загалом за минулий і цей рік 1,2 млрд гривень і були відповідальними за їх облаштування.

«Ваша «дружна команда» навіть за це не готова відповісти. Про що ви ще там говорите? Про повноваження? Так з 2014 жодного з них вас не позбавили, а в 2015-му навіть додали»,— сказав Кличко.

Нагадаємо 

У Голосіївському районі Києва мер міста Віталій Кличко та міністр Олександр Камишін проінспектували укриття.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *