У вас тільки одне рішення: Подоляк дав пораду еліті рф, яка не вірить в перемогу путіна

По | 11.06.2023

11 червня. Todaysdays. Якщо еліти рф дійсно зневірились в перемозі російського диктатора володимира путіна, то у них є тільки одне рішення — вплинути на нього та закликати припинити війну. Про це написав радник Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter, пише Todaysdays.

Цитата 

«Якщо в російській політичній еліті є ті, хто «втомився від війни» і «хоче, щоб вона закінчилася» (за дивним інсайдом Bloomberg), у вас тільки одне рішення», — написав Подоляк.

Деталі 

За словами радника ОП, єдиним правильним рішенням є примусити путіна та секретаря рнбо рф миколу патрушева усвідомити реальність та нагальність потреби виведення військ з усієї окупованої території. Також їм, у такому випадку, варто підготуватись до видачі військових злочинців.

«Чим довше «еліти» тягнуть із єдиним рішенням, тим менше шансів у них пережити фінал без максимальних особистих втрат, пережити об’ємний внутрішній бунт», — пояснив Подоляк.

Если в российской политической элите есть те, кто «устал от войны» и «хочет, чтобы она закончилась» (по дивному инсайду @Bloomberg), у вас только одно решение – принуждение Путина/Патрушева к осознанию реальности, немедленному выводу войск со всей оккупированной территории,…

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) June 11, 2023

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *