Кабмін затвердив рішення про відбудову об’єктів інфраструктури Київщини та Миколаївщини

По | 19.04.2023

18 квітня. Todaysdays. Кабінет Міністрів України під час засідання ухвалив два важливих рішення, які стосуються відбудови шости мостів на Київщині та відновлення Миколаївводоканалу. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає Todaysdays.

Цитата

“На порядку денному маємо рішення, яке дозволить продовжити проект з європейським інвестиційним банком для відновлення Миколаївводоканалу. Це допоможе покращити систему водопостачання та водовідведення у місті, особливо в контексті руйнувань, які вчинили там російські терористи”, – повідомив він.

Деталі

Друге рішення, яке сьогодні також ухвалено у контексті відбудови – угода із Citibank, яка дозволить Україні отримати 31 мільйон євро на відбудову шести мостів та шляхопроводів. Шмигаль додав, що це проекти в Київській області, які покращать логістику та сприятимуть поверненню життя на деокуповані території.

Прем’єр-міністр наголосив, що всі проекти мають бути втілені швидко, а результат очікується вже цього року.

Доповнення

Прем’єр-міністр повідомив, що відновлення України розпочнеться вже цього року. Для цього необхідно мобілізувати 14,1 млрд доларів США для відповідних проектів відновлення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *