Важко бачити те, що російські терористи зробили з Авдіївкою — Зеленський

По | 19.04.2023

КИЇВ. 19 квітня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні до українців прокоментував свою поїздку до міста Авдіївка, що на Донеччині, а також на Полтавщину. Передає Todaysdays з посиланням на сторінку у Telegram Офісу Президента України.

Цитата

«Завершуємо цей день у Полтаві. Доволі довгий день. Та емоційний. Ранком був на Донеччині, у нашій Авдіївці. Важко бачити те, що російські терористи зробили із цим містом… І шана кожному нашому воїну, усім українцям і українкам, які вже 419 днів і 9 років стримують і поступово знищують це російське зло», — сказав Зеленський.

Доповнення

Також Президент України зазначив, що він «мав честь привітати українських солдатів та офіцерів із Великоднем, вручити нагороди».

«Я часто у вечірніх зверненнях дякую саме їм… За влучність і хоробрість, за знищення окупантів», — наголосив Президент України.

До цього Зеленський окремо подякував Медичним силам.

«Особливо хочу подякувати нашим Медичним силам, усім лікарям, медичним сестрам і братам, які повертають наших захисників і захисниць до життя після поранень. І на Донеччині, і тут, у Полтаві, відвідав шпиталі… Гордість за наших людей, сильних навіть тоді, коли вони ще відновлюють свої сили. Честь і шана всім, хто лікує наших воїнів!», — сказав він.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *