На Донеччині ворог обстрілював населені пункти зі «Смерчів» та «Ураганів» — є поранені й загиблі цивільні

По | 19.03.2023

КИЇВ. 19 березня. Todaysdays. Протягом минулої доби ворог завдав удари по Краматорську, Бахмуту, Авдіївці та іншим населеним пунктам у Донецькій області, з реактивних систем залпового вогню. Є загиблі та пораненні серед мирного населення. Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Todaysdays.

Оперативна ситуація по області станом на ранок 19 березня.

Цитата

«Напередодні росіяни завдали ударів по Краматорську зі Смерчів та Ураганів касетними боєприпасами — загинули 2 людини, поранено 10. У місті пошкоджено 76 приватних будинків, багатоповерхівка, 2 комунальних підприємства, футбольний манеж, частина ДСНС та парк Бернацького», — повідомив Кириленко.

На Донецькому напрямку ніч минула відносно спокійно — відбувалися періодичні обстріли Мар’їнської громади та 1 артобстріл Авдіївки, пошкоджено будинки на 3 вулицях.

«На Горлівському напрямку Костянтинівка зазнала 3 артобстрілів і 5 залпів з Ураганів касетними боєприпасами — 1 людина загинула, 5 поранено. Пошкоджено 20 приватних будинків, багатоповерхівку, школу та крамницю. Ще один будинок частково зруйновано у Миколаївці. Відомо, що в Бахмуті поранено 2 цивільних, пошкоджено 3 багатоповерхівки та 2 приватні будинки. У Соледарській громаді пошкоджено 4 будинки у Васюківці», — повідомив голова ОВА.

На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли Сіверська та Серебрянки — є пошкоджені будинки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *