«Чекаємо слушного моменту»: Резніков анонсував новий «сюрприз» для кораблів рф

По | 10.04.2023

10 квітня. Todaysdays. Майже через рік після потоплення російського крейсера “москва” Україна все ще не може повідомити всі деталі операції, бо росіянам досі не відомі всі нюанси, й для їх кораблів готують черговий «сюрприз» на морі. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков під час спільно брифінгу з в.о. міністра оборони Данія Троелсом Лундом Поульсеном, передає кореспондент Todaysdays.

Цитата

«Мені дуже хочеться поділитися деталями, з якими я обізнаний, але у нас є домовленість з командувачем українським флотом Неїжпапою – завдяки його зусиллям та його команди це відбулося. Не всі деталі ми зараз можемо розкрити…Деякі є нюанси, які досі не відомі нашому ворогу, а це означає, що ми можемо пропонувати їм ще черговий «сюрприз» на морі, чергову «бавовну», пов’язану з їхніми кораблями. Ми просто чекаємо слушного моменту, щоб повторити цю історію», — розповів Резніков.

Доповнення

14 квітня 2022 року у Чорному морі затонув флагман російського чорноморського флоту – крейсер «москва». Це сталося після того, як у нього влучили українські ракети – заявили влада України і Пентагон.

Російський ракетний крейсер «москва» — це саме той корабель, який «послали» українські прикордонники острова Зміїний у відповідь на пропозицію здатися.

За версією російського міноборони, пожежа сталася внаслідок детонації боєприпасу, після чого корабель намагалися буксирувати в порт, але нібито через шторм він затонув.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *