Голова МАГАТЕ зідзвонився з Зеленським: зусилля щодо захисту Запорізької АЕС продовжуються

По | 26.04.2023

26 квітня. Todaysdays. Генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі повідомив, що переговорив по телефону з Президентом України Володимиром Зеленським і заявив за підсумками дзвінка, що зусилля щодо захисту Запорізької АЕС продовжуються, пише Todaysdays

Цитата

«Мав честь поспілкуватися з Президентом України Володимиром Зеленським у 37-му річницю аварії на Чорнобильській АЕС і оголосити йому про програму МАГАТЕ з надання медичної допомоги персоналу на всіх українських атомних електростанціях (АЕС). Ми продовжуємо наші зусилля щодо захисту Запорізької АЕС», — написав Гроссі у Twitter.

Доповнення

Міністр енергетики України Герман Галущенко заявляв, що поки російські війська присутні на території найбільшої в Європі атомної електростанції — Запорізької АЕС — небезпека буде існувати для всього людства.

Зеленський у заяві до 37-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС наголосив, що потрібно зробити все, щоб не дати державі-терористу жодного шансу використовувати об’єкти атомної енергетики для шантажу України й цілого світу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *