кремлівська кампанія «русифікації» в Україні приносить шкоду самій росії — ISW

По | 13.04.2023

13 квітня. Todaysdays. В Інституті вивчення війни вважають, що російська кампанія «русифікації», яка спрямована на Україну, діє проти самої росії, передає Todaysdays.

Деталі

Аналітики ISW зазначили, росія продовжує посилювати відверто націоналістичні наративи та ідеології у компанії «русифікації» в Україні, але ця компанія діє проти рф.

«Росія проводить кампанію цілеспрямованої «русифікації» в Україні, спрямовану на знищення української ідентичності за допомогою безлічі військових, соціальних, економічних, правових, бюрократичних та адміністративних заходів», — зазначили аналітики.

Проте, кампанія «русифікації» спрямовується ефектом віддзеркалення і на національні меншини рф.

«Ідеології, що лежать в основі цієї «русифікації», також формують риторичну основу провоєнного інформаційного простору, який часто віддзеркалює свій мілітаризм із російським націоналізмом та інтенсивною ксенофобією, як на Україну та українську ідентичність, так і на національні меншини в самій Росії», — підкреслили в ISW.

Нагадаємо

В Інситуті вивчення війни заявили, що систематичні релігійні переслідування росії підтримують російську кампанію культурного геноциду проти України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *