На Запоріжжі ворог здебільшого б’є артилерією по двох районах — голова ОВА

По | 13.04.2023

КИЇВ. 13 квітня. Todaysdays. Російські війська у Запорізькій області здебільшого завдають удари з артилерії по прифронтовій Оріхівщині та Гуляйпіллю. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram, пише Todaysdays.

Цитата

«Ворог гатить здебільшого артилерією по прифронтовій Оріхівщині та Гуляйпіллю. Однак, у страху окупантів очі великі, тому ворог продовжує будувати оборонні споруди по всій лінії фронту та мінувати території», — написав Малашко.

Деталі

За минулу добу, зі слів голови ОВА, «війська терористів вдарили по 19 мирних населених пунктах Василівського та Пологівського районів». «Ворог тричі атакував з авіації, один раз вдарив з РСЗВ, здійснив 13 атак із застосуванням БПЛА та 44 артилерійські обстріли. Понівечено житлові будинки та квартири. На щастя, люди цілі», — вказав Малашко.

З його слів, продовжується тиск на людей в окупації, щоб змусити паспортизуватися, у тому числі, щоб примусово мобілізувати наших громадян.

Доповнення

За даними Генштабу, протягом минулої доби противник завдав 2 ракетних та 32 авіаційних удари, здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *