«Рамштайн-11» на американській авіабазі у Німеччині відбудеться 21 квітня

По | 11.04.2023

11 квітня. Todaysdays. Наступна зустріч Контактної групи з оборони України відбудеться на військово-повітряній базі «Рамштайн» 21 квітня. Про це заявили Військово-повітряні сили США в Європі, передає Todaysdays з посиланням на Радіо Свободу.

Цитата

«Міністр оборони США Ллойд Остін ІІІ планує очолити особисту зустріч Контактної групи з оборони України на військово-повітряній базі «Рамштайн», Німеччина, 21 квітня 2023 року», – йдеться в повідомленні.

У ВПС додають, що Остін знову запрошує міністрів оборони та військових високопосадовців світу обговорити «кризу, що триває в Україні, та різноманітні безпекові проблеми, з якими стикаються союзники та партнери США».

Доповнення

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що засідання Контактної групи з питань з питань оборони України «Рамштайн-11» відбудеться фізично на американській авіабазі у Німеччині.

«Рамштайн-10» відбувся 15 березня. Зокрема, за його результатами повідомлялося, що Швеція надасть Україні 10 танків, Норвегія разом з США передадуть системи NASAMS.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *