«Рамштайн-11»: Резніков перед засіданням переговорив з головою Пентагону

По | 22.04.2023

21 квітня. Todaysdays. Міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном перед засіданням Контактної групи з питань оборони України на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині, про що повідомив голова Пентагону у Twitter, пише Todaysdays.

Цитата

«Завжди приємно спілкуватися з моїм хорошим другом і українським колегою Олексієм Резніковим», — вказав Остін.

«Протягом минулого року члени Контактної групи з питань оборони України надали величезні можливості Україні. Ми підтримуватимемо їх стільки, скільки потрібно», — надіслав меседж голова Пентагону.

Доповнення

Зустріч Контактної групи з питань оборони України, відома як «Рамштайн», відбудеться на однойменній авіабазі у Німеччині 21 квітня.

Перед засіданням Президент Володимир Зеленський вказував, що деякі рішення на засіданні у форматі «Рамштайн» треба пришвидшувати, щоб відповідна зброя, яка посилить українську армію на полі бою, прийшла раніше.

It’s always a pleasure to speak with my good friend & counterpart @oleksiireznikov. Over the past year, members of the Ukraine Defense Contact Group have provided tremendous capabilities to Ukraine. We will support them for as long as it takes. pic.twitter.com/SlEbwehOr3

— Secretary of Defense Lloyd J. Austin III (@SecDef) April 21, 2023

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *