Резніков про результати «Рамштайн-11»: росія наближається до Нюрнберга II

По | 22.04.2023

22 квітня. Todaysdays. Кожна зустріч Контактної групи з питань оборони України, що називають «Рамштайн», не лише дає допомагає постачанням для української армії, а й спрямована на притягнення злочинців до відповідальності, заявив міністр оборони України Олексій Резніков за підсумками «Рамштайну-11», пише Todaysdays.

Цитата

«Результати Рамштайну-11: росія наближається до Нюрнберга II. Кожна зустріч у такому форматі не лише дає більше корисних «подарунків» для української армії, а й спрямована на притягнення злочинців до відповідальності», — написав Резніков у Twitter.

Доповнення

За підсумками «Рамштайну-11» голова Пентагону Ллойд Остін заявив, що останнім часом учасники Контактної групи «доставили Україні понад 230 танків і понад 1550 одиниць бронетехніки, а також інше обладнання та матеріали, які дозволили українцям підтримувати понад дев’ять нових бронетанкових бригад».

І лише минулого місяця Міністерство оборони США оголосило про плани прискорити виконання попередніх планів поставити в Україну 31 танк Abrams. Згідно з прискореними планами, США надішлють в Україну танки M1A1 Abrams з відремонтованими корпусами, які вже є на складі США, і ці танки будуть доставлені восени — це швидше, ніж очікувалося спочатку, заявив Остін.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *