Шмигаль в Торонто закликав іноземних підприємців інвестувати в Україну

По | 12.04.2023

12 квітня. Todaysdays. Під час зустрічі з представниками канадського бізнесу в Торонто прем’єр-міністр України Денис Шмигаль закликав підприємців інвестувати в Україну і долучатися до відновлення держави, про це він повідомив на своїй сторінці у Telegram, передає Todaysdays.

Цитата

«Під час зустрічі з представниками канадського бізнесу в Торонто закликав підприємців інвестувати в Україну і долучатися до відновлення нашої держави», — повідомив Шмигаль.

Доповнення

Також прем’єр-міністр України зазначив, що наразі ведуться перемовини щодо страхування воєнних ризиків з експортно-кредитними агентствами різних країн.

«Очікуємо, що Уряд Канади також запропонує своєму бізнесу ефективні інструменти, які стимулюватимуть інвестиції в Україну. Маємо перспективи реалізації вигідних проєктів в агросекторі, ВПК, ІТ, енергетиці. Зокрема плануємо будівництво нових атомних енергоблоків, і канадські компанії можуть відіграти тут ключову роль», — зазначив голова українського уряду.

Нагадаємо

Україна та Канада підписали спільну декларацію про завершення переговорного процесу щодо модернізації угоди про вільну торгівлю між країнами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *