У рф запевняють, що Румунія «хоче шматочок України»: офіційний Бухарест відповів

По | 26.04.2023

КИЇВ. 26 квітня. Todaysdays. Офіційний Бухарест відреагував на фейкові заяви керівників рф і зокрема експрезидента дмитра медведєва, що Румунія нібито «хоче шматочок України». Коротку заяву у Twitter зробив міністр закордонних справ Богдан Ауреску, який назвав російські фейки непереконливими, передає Todaysdays.

Цитата

«Колишній президент рф дмитро медведєв каже, що Румунія та інші сусідні з Україною країни «мріють» отримати «шматочки» її території. Так непереконливо та неправильно!» — написав Ауреску.

Він також наголосив, що Румунія повністю підтримує територіальну цілісність України та її зусилля виграти «огидну агресійну війну».

Former RU President @MedvedevRussiaE says that Romania&other countries neighboring Ukraine are «dreaming» to get «pieces» of its territory. So lame&wrong!RO fully supports UA territorial integrity & its efforts to win the abominable RU aggression war against it! @DmytroKuleba

— Bogdan Aurescu (@BogdanAurescu) April 25, 2023

Додамо

Низка російських чиновників та пропагандистів неодноразово заявляли, що Польща, Румунія та інші сусідні країни «мріють» отримати «шматочки» території України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *