У США представили проект резолюції про перемогу України

По | 26.04.2023

КИЇВ. 26 квітня. Todaysdays. На Капітолійському пагорбі у США представили двопартійний проект резолюції нижньої Палати представників США «Щодо позиції Палати представників стосовно умов перемоги України», повідомила посол України у Вашингтоні Оксана Маркарова у Facebook, пише Todaysdays.

Деталі

Зі слів посла, у проекті резолюції зазначається, що Палата представників США:

1) підтверджує, що політика Сполучених Штатів полягає в тому, щоб Україна перемогла вторгнення (рф) і відновила свої міжнародно визнані кордони 1991 року;2) вважає, що мир після Перемоги України має бути забезпечений шляхом інтеграції України до НАТО та інших євроатлантичних інституцій, що відповідає довгостроковій політиці Сполучених Штатів;3) заявляє, що Сполучені Штати повинні працювати зі своїми союзниками та партнерами, щоб гарантувати:

а) виплату рф репарацій Україні;б) допомогу світової спільноти у відновлені України;и) притягнення керівництва рф до відповідальності за цю загарбницьку війну;г) відновити справедливість для жертв злочинів, скоєних рф під час її вторгнення.

«Вдячні усім нашим партнерам і друзям у Конгресі за лідерство у консолідації допомоги Україні і двопартійного бачення нашої спільної перемоги!» — наголосила Маркарова.

Нагадаємо

У Білому домі відповіли на «голоси» у США щодо скорочення підтримки України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *