В Україні цього місяця очікується захід за участю прем’єра Польщі та голови Єврокомісії — ЗМІ

По | 10.04.2023

10 квітня. Todaysdays. Цього місяця в Україні відбудеться міжнародний захід за участю Президента Володимира Зеленського, прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького та голови Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн, головна тема — незаконна депортація дітей до рф, повідомило польскому РАР анонімне джерело, пише Todaysdays.

Цитата

«Захід відбудеться у квітні. Деталі поки не розголошуються з міркувань безпеки. Однією з головних тем переговорів стане питання незаконної депортації українських дітей до росії», — повідомило РАР джерело в ЄС.

Доповнення

Європейська комісія заявила, що хоче запустити ініціативу, яка допоможе поверненню українських дітей, яких викрала рф. У своїй заяві вона зазначила, що для запуску подібної ініціативи буде створено конференцію разом з Польщею. Це прозвучало на тлі виступу дитячого омбудсмена рф марії львової-бєлової в ООН, що перетворився на скандал. Близько 50 країн засудили зловживання росії своїм статусом в організації для поширення дезінформації щодо викрадень українських дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф незаконно вивезла та утримує 4396 українських дітей-сиріт — Верещук

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *