Зеленський: готуємо кілька важливих міжнародних подій, які можуть дати нашій державі більше міцності, а нашим воїнам – більше зброї

По | 23.04.2023

23 квітня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні розповів про підготовку кількох важливих міжнародних подій для України, передає Todaysdays з посиланням на сторінку Офісу Президента України у Telegram.

Цитата

«Ми продовжуємо готувати кілька важливих міжнародних подій, які можуть дати нашій державі більше міцності, а нашим воїнам – більше зброї. Майже щодня – відповідна комунікація з партнерами, відповідні завдання для нашої дипломатії. Наради, розмови, зустрічі», — повідомив Зеленський.

Доповнення

Президент України також подякував усім, хто залучений «до такої підготовчої роботи».

«І я дякую всім, хто залучений до такої підготовчої роботи. В абсолютній більшості випадків це невидима для загалу робота. І так правильно. Саме так це працює. Результат базується на підготовці. Дякую кожному й кожній, хто готує результати для України! Офіс, уряд, наші дипломатичні представництва – дякую всім, хто залучений!», — сказав він.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості розуміння, що кожен день тиші в тилових областях здобувається українськими воїнами в жорстоких боях на передовій.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *