Зеленський очікує доповідь Резнікова за результатами «Рамштайну»

По | 21.04.2023

21 квітня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський заявив, що очікує доповідь міністра оборони Олексія Резнікова за результатами «Рамштайну», передає Todaysdays.

Цитата

«Увесь день максимальна увага комунікації у форматі «Рамштайн», сьогодні – засідання. Я дякую тим партнерам, чия рішучість цілком відповідає реальній ситуації й потребам на полі бою. Очікую доповідь міністра оборони за результатами «Рамштайну», — повідомив Зеленський під час вечірнього звернення.

Раніше 

Пріоритетом номер один у допомозі Україні є постачання систем протиповітряної оборони, заявив на прес-онференції за підсумками зустрічі у форматі «Рамштайн» міністр оборони США Ллойд Остін, додавши, що ці системи допоможуть уберегтися від російських масованих ракетних атак.

Доповнення

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що зустріч Контактної групи з питань оборони України буде зосереджена на трьох питаннях: протиповітряна оборона, боєприпаси та засоби підтримки.

У свою чергу, міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що для будівництва багаторівневої системи ППО/ПРО, що є головним пріоритетом, Україні потрібні сучасні винищувачі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *