Будьте й надалі надійною основою героїчної оборони: Зеленський привітав піхотинців з професійним святом

По | 06.05.2023

КИЇВ. 6 травня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський привітав українських воїнів-піхотинців з Днем піхоти, передає Todaysdays.

Цитата

«Сьогодні Україна відзначає хоробрість та силу воїнів-піхотинців – те, що дає нашій державі найвагоміший результат, незламність нашої оборони. Велика честь сьогодні вітати вас з Днем піхоти, це честь для мене щодня представляти у відносинах зі світом зокрема таких наших воїнів, якими є наші піхотинці, – взірцеву українську хоробрість, взірцеву українську стійкість», — сказав Зеленський.

Президент наголосив, що держава стоїть міцно, бо піхотинці воюють гідно – разом з усіма українськими силами оборони та безпеки.

«Наш час, саме час для перемог. Будьте й надалі надійною, незламною основою нашої героїчної оборони, знищуйте окупанта всюди де це можливо, і де це неможливо. Й нехай звільнення нашої рідної української землі стане особистим успіхом кожного й кожної з вас…», — зазначив Зеленський.

Доповнення

6 травня в Україні з 2019 року відзначається День піхоти. Дата обрана не випадково, адже саме 6 травня 1648 року українські козаки під проводом Богдана Хмельницького здобули перемогу під Жовтими водами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *