Данілов: «вагнерівці» відступають з Бахмута, але збираються воювати на інших фронтах

По | 27.05.2023

27 травня. Todaysdays. Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов в інтерв’ю ВВС підтвердив, що російські найманці пвк «вагнера» відступають з Бахмута Донецької області. Однак, додав він, вони перегруповуються і збираються зосередитися на інших фронтах, передає Todaysdays.

Цитата

«Так, це відбувається. Але це не означає, що вони припинять з нами воювати. Вони збираються більше зосередитися на інших фронтах… вони перегруповуються на інших трьох локаціях», — відповів Данілов на запитання, чи йдуть «вагнерівці» з Бахмута.

Деталі

Крім цього, секретар РНБО підтримав рішення командування Збройних сил України обороняти Бахмут протягом багатьох місяців.

«Бахмут — це наша земля, наша територія, і ми повинні її захищати. Якщо ми почнемо виходити з кожного населеного пункту, це може привести нас до нашого західного кордону, як того хотів (президент рф володимир, — ред.) путін з перших днів війни», — наголосив Данілов.

Він додав, що українські захисники контролюють «лише невелику частину міста, і ми це визнаємо».

«Але потрібно мати на увазі, що Бахмут відіграв велику роль у цій війні», — підсумував він.

Нагадаємо

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, що українські військові контролюють околиці Бахмута у південно-західній частині в районі «Літак».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *