Експерт назвав українські підприємства, в яких зацікавлена росія

По | 24.05.2023

24 травня. Todaysdays. росія хотіла б контролювати не тільки військові, а й промислові підприємства в Україні, зокрема — «Одеський припортовий завод». А все через аміакопровід «Тольятті-Одеса», який дуже важливий для росіян. Про це в ексклюзивному коментарі Todaysdays розповів військовий експерт Олег Старіков.

Цитата

«Насамперед росіян цікавить наш «Одеський припортовий завод» через аміакопровід «Тольятті-Одеса». Зверніть увагу, що ця так звана «труба» хоч і проходить через лінію бойового зіткнення, вона жодного разу не була обстріляна росіянами. Ба більше — там, де проходить цей аміакопровід, навіть не йдуть бойові дії. Це все свідчить про сильну зацікавленість агресора в «трубі» та її кінцевій точці — «Одеському припортовому заводі», — повідомив Стариков.

Крім цього, за словами експерта, росіян цікавлять також українські «Мотор Січ» і «Зоря-Машпроект».

«У росіян є проблеми з двигунами, які випускав «Мотор Січ» і «Зоря-Машпроект». Тому ці заводи дуже цікавлять агресора. Взагалі в росії великі проблеми з випуском продукції військово-промислового комплексу — двигунів на гелікоптерів і надводного флоту», — резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Новий власник буде зацікавлений у співпраці з рф»: експерт розповів про ризики приватизації ОПЗ

Раніше

Економічний експерт Олексій Кущ розповів, що російські олігархи зацікавлені мати контроль над «Одеським припортовим заводом», а тому, якщо відбудеться приватизація підприємства, вони можуть намагатися взяти в ній участь через іноземні фірми-прокладки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *