Грузинська партія вимагає внесення законопроєкту про заборону в’їзду в Грузію осіб, які знаходяться під закордонними санкціями

По | 22.05.2023

КИЇВ. 22 травня. Todaysdays. Опозиційна грузинська партія «Єдиний національний рух» (ЄНР) висуває вимогу щодо внесення законопроєкту про заборону в’їзду в Грузію осіб, які перебувають під закордонними санкціями. Цей законопроєкт, на їхню думку, має на меті запобігти в’їзду таких осіб до країни. Про це пише Todaysdays з посиланням на NewsGeorgia.

Деталі

Єдиний національний рух вимагає негайно внести законопроєкт про заборону в’їзду в Грузію осіб, які перебувають під закордонними санкціями на розгляд парламенту.

За словами депутата парламенту партії «Національний рух» Тіни Бокучава, цей законопроєкт був ініційований минулого року, але його розгляд так і не відбувся. Вона висловила занепокоєння тим, що влада приймає членів сім’ї Лаврова і запитує, кого можна очікувати далі в Грузії.

Цитата

«Вони (влада ред.-) прийняли членів сім’ї Лаврова…Хто буде наступним гостем, сам Лавров? Кого далі чекати в Грузії»? , — заявила Бокучава.

Наразі фракція Єдиного національного руху планує поставити питання про термінове обговорення законопроєкту на засіданні бюро.

Нагадаємо

Про те, що в Грузії перебуває донька міністра закордонних справ росії, ЗМІ повідомили напередодні. олександра винокурова (лаврова) разом із чоловіком приїхала на весілля його брата.

Церемонія одруження відбулася в Тбілісі, а ввечері в суботу в Кахетії планувалися гуляння та банкет.

Адміністрація Kvareli Lake Resort заперечувала, що в готелі гостює дочка лаврова, але співробітник підтвердив це журналісту, який представився кур’єром служби доставки квітів.

З ранку біля комплексу розпочалася акція протесту, відбулися сутички поліції та спецназу з учасниками акції. МВС підтвердило затримання 16 людей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *