Легіон «Свобода Росії» та РДК заявили про успішне проведення операції в бєлгородській області

По | 24.05.2023

КИЇВ. 24 травня. Todaysdays. Легіон «Свобода Росії» і Російський Добровольчий Корпус успішно провели операцію в бєлгородській області та її мети було досягнуто. Про це повідомив представник Легіону з позивним Цезар, додавши, що вони прийдуть знову, передає Todaysdays з посиланням на Легіон «Свобода Росії».

Так, Легіон «Свобода Росії» і РДК провели спільну пресконференцію в одному з прикордонних районів України.

Цитата

«Наша боротьба триває: операція в Грайворонському районі пройшла успішно та її цілі були досягнуті. Противника розгромлено, частина ганебно втекла, ми затрофеїли велику кількість техніки і взяли полонених. Ми не зрадимо ідею Вільної Росії, надії росіян, повернемо в Росію правду і справедливість. Ми прийдемо знову. бєлгород, брянськ, курськ, воронеж, ростов, москва — чекайте нас», — повідомив Цезар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легіон “Свобода Росії” про свої дії на Бєлгородщині, бойовий досвід і зброю з військторгу

За його словами, разом з РДК на території росії вони використовували техніку, яку свого часу армія кремлівських зомбі відібрала у ЗСУ під Бахмутом.

«Цю техніку ми успішно «перетрофеїли» і повернули назад», — сказав Цезар.

Він зазначив, що загальні втрати за операцію становили 2 людини загиблими і 10 пораненими.

Командир РДК Денис White Rex повідомив, що у Російського Добровольчого Корпусу є втрати тільки в легко поранених, їх двоє.

«Я думаю, що будь-який перетин кордону державної кордону з рф і успішне повернення назад, безумовно, можна назвати успіхом…», — розповів Денис White Rex.

Доповнення

Український чиновник на правах анонімності повідомив, що жоден український військовий не входив на російську територію. Українські захисники виконують переважно допоміжну роль, захищаючи власний кордон у цьому районі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *